PREGATIREA INAINTE DE POST

Inainte de a intra in post, mai ales pentru cel de mai multe zile, este foarte important ca sa te pregatesti, la nivelul mintii , al gandurilor.
1. Trebuie ca sa cunosti cuvantul Domnului , despre posturile din biblie, care te vor incuraja. (Pentru cei care aveti cartea mea, recititi-o, mai ales aceste pasaje, care va vor inspira si ajuta sa nu cedati)
Cand cunosti adevarul despre post si rugaciune pe care l-au experimentat si altii, te va motiva si intarii si chiar iti va da bucurie ca sa continui.
2.Trebuie sa ai o MOTIVATIE serioasa,adica stiind caci postul are putere, esti motivat , ai o viziune, o dorinta , o cauza foarte sigura si importanta si de aceea vei plati pretul, nu te vei impiedica la prima ispita, pe care cel rau ti-o arunca in cale special ca sa te opreasca.
3.Trebuie sa fii DETERMINAT, HOTARAT.
DECLARA cu voce tare, scrie-ti pe o hartie pe care sa o vezi zilnic, caci VEI POSTI cu orice PRET, caci tu deja vezi REZULTATUL si BIRUINTA.
Aceasta e ca si cum PROGRAMEZI MINTEA. Cand declari tare;”Voi posti 21 zile cu ajutorul Domnului, pana la data cutare,” creirul tau registreaza aceasta si se va supune. Nu lasa simtomele si poftele sa negocieze cu tine. TU ESTI HOTARAT CACI AI O CAUZA, AI O DATORIE , AI O SARCINA pe care trebuie sa o implinesti cu orice pret.
4.TOTDEAUNA SA AI OCHII SPRE RASPLATIRE. Cu siguranta, o sa experimentezi minunile Domnului, mai devreme sau mai tarziu.
5.Poti sa spui despre postul tau la prietenii de incredere , ca sa dai socoteala si sa se roage pt tine, si sa ceri ajutor cand ti-e greu.
5.Gandeste-te doar la ziua de AZI, adica la ziua in care esti, nu mai purta de grija ce te vei face tu in 21 de zile …cu cat te concentrezi ca sa fii tare si sa biruiesti AZI, si sa meditezi la cuvantul Domnului AZI, asa de repede va trece fiecare zi.
6. NU lasa ganduriel sa te copleseasca cu teama, frica, etc.Nu sunt de la Domnul, ALUNGA-LE IMEDIAT, a venit cel rau sa te opresca caci el stie ce PUTERNIC este postul.
Acum este timpul sa te IMPOTRIVESTI TARE diavolului, si el VA FUGI de la tine, pentru ca tu iei SABIA si esti HOTARAT in ceea ce faci.
Orice gand sa-l faci ascultator de Hristos, baga-l la inchisoare, gandeste-te la lucrurile de sus, si sa iti vezi cauza implinita BUCURANDU-TE.
7.DECLARA tare, ca vei duce cu bine postul pana la capat si vei vedea rezultat, caci Domnul e credincios. Bazeaza-te pe Cuvantul Domnului si promisiunile Lui.
8.In aceasta vreme, RETRAGE-TE cat de mult posibil din treburile zilnice, dintre prieteni, si petrece cat mai mult timp cu Domnul.
Evita televizorul, internetul, telefoanele, intalnirile prietenesti, doar cele de rugaciune si inchinare.
Ia in serios aceasta CONSACRARE, sa fii DOAR TU CU DUMNEZEU MEREU.
In aceasta vreme, sa crezi ca esti PUS DEOPARTE pentru Dumnezeu, si iL lasi sa te curateasca, sa te cerceteze, sa te intareasca, sa-ti vorbeasca.
9.Mananca Cuvantul Domnului in aceasta vreme, canta si lauda-L pe Domnul zi si noapte. Poate nu poti sa te rogi cu pasiune la inceput , caci corpul va suferi o transformare. Nu te necaji, citeste tare Cuvantul Domnului, si canta-i.
Cere mereu putere in rugaciune, si stai CEL PUTIN O ORA cu Domnul la picioarele Lui.
Te asigur, caci daca depasesti o ora, apoi intri in alta dimensiune, unde orele se scurg, ca secundele si tu nu mai vrei ca sa te deslipesti de Domnul tau Isus…
10.Bea cat mai multa apa, sau daca te simti rau, bea apa calda cu lamaie si putina miere de cateva ori pe zi (vorbesc celor care nu mananca nimic).
Aduti aminte, caci apa e foarte necesara corpului, ca sa rezisti atatea zile. Apa iti va curata toxinele din corp, si dupa cateva zile, o sa experimentezi MINUNEA, de a te simtii ffff bine, usor si plin de extaz si putere in rugaciune.
De ce ? Corpul a luptat din greu ca sa scoata afara intrusii, otravurile acumulate prin mancare. De asemenea, Duhul Domnului in colaborare cu tine, se lupta din greu ca sa puna FIREA pe cruce, ca tu sa poti fii liber si sa AUZI vocea Domnului, sa primesti REVELATII din Cuvantul Domnului si sa fii umplut de pasiune si credinta.
Cand ajungi la mai multe zile de post si te conectezi in Duhul ai sa vezi deja problema ta rezolvata, si nici nu te mai apasa, caci acum ochii tai incep sa vada GLORIA DOMNULUI…

O, fratii si surori, de-ati stii cat de mult doresc sa CREDETI acestea, ca una care le experimentez de 8 ani, si ducand o viata de post si rugaciune continua…Slava sa fie doar a Domnului Isus.
De aceea va provoc, sa postiti cat mai mult, mai des, mai sever, caci tot voi veti EXPERIMENTA CERUL SI BINECUVANTARILE DRAGOSTEI LUI.

Lasă un comentariu