Despre lucrare

Rodica, impreuna cu sotul ei Marian si cei 4 copii ai lor, locuiesc in Canada si sunt implicati in lucrarea de misiune in special in Romania, dar si in Africa si alte tari. Din 2007 au avut nenumarate conferinte la care multe persoane au fost schimbate, vindecate, eliberate si au experimentat o intalnire reala cu Dumnezeu.

Mai multe detalii in cartea Cunoasterea frumusetii lui Dumnezeu prin post si rugaciune

Reclame

6 gânduri despre „Despre lucrare

  1. pace.ma numesc muresan eliezera georgeta si te-am vazut citeva minute pe credo dupa care te-am gasit pe internet. citesc ceea ce scrii si am urmarit si ceva inregistrari.ma bucur mult de lucrarea domnului in tine si prin tine.imi doresc mult sa citesc cartea ta-am contactat alfa omega-nu stiu cind va fi posibil sa o am dar ma bucur de orice rind pe care il scrii si ma bucur sa vad ca domnul vrea sa mintuiasca poporul nostru si chiar toata lumea.te vad ca pe sora mea draga pe care parca as cunoaste-o .ma gindesc ca poate intr-o zi te voi intilni -eu locuiesc in italia-daca nu te deranjez o sa iti mai scriu.domnul sa te binecuvinteze . geta

  2. am scris deja dar banuiesc ca din cauza calculatorului care functioneaza rau nu ai primit mesajele.unulscris in decembrie altul inianuarie.am scris un mesaj si Lucianei care a lasat e mailul ei .Am incercat sa te sun am gasit numarul pe undeva pe internet dar nu am reusit. Oricum ma bucur de fiecare data cind pot citi ce ai scris. Mi se pare caprin ceea ce faci aici il vad pe Domnul cu bratele intinse chemind la El pe cei dornici si spunind ca asteapta sa dea apa mincare casa ……… ce mult conteaza ca ai decis sa ajuti.Eu as fi vrut sa am o sora Rodica ,cineva calauzit de Duhul lui Dumnezeu care sa stie sa transmita solutia Lui si nu reguli rigide care nu schimba. Dupa multi ani am gasit ce cautam .totul e in mina lui Dumnezeu ,dar nu as vrea ca sa mai sufere cineva de aceea ma bucur ca ai deschis aceasta cale de a ajunge la oameni multi pier din lipsa de cunostinta .Domnul sa te intareasca ,sa te protejeze si sa nu te lasi intimidata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s