SFINTENIA LUI DUMNEZEU

Imi place asa de mult ca sa vorbesc, sa ma gandesc si sa meditez la Tatal si Dumnezeul nostru, la natura si caracterul Sau.
“Cine-i ca Tine Minunat in SFINTENIE,
Bogat in fapte de lauda
Si facator de minuni? (Exod 15;11)
Nimeni nu poate vorbi sau explica gloria si sfintenia lui Dumnezeu, decat in parte…daca am experimentat -o cat de putin.
Cum vom explica FRUMUSETEA SFINTENIEI LUI DUMNEZEU ?
Nici o culoare alba de pe pamant, nu se poate compara cu albul luminos ,transparent ,curat si desavarsit al hainei Lui…
In cer totu-i perfect in frumusete. Domnul Isus este perfect in stralucire si frumusete, pentru ca este Dumnezeu. El este perfect in frumusetea sfinteniei Lui, a dragostei Lui,a bunatatii Lui.
Ce este SFINTENIA ?
Este insusi Dumnezeu pur, curat, perfect, desavarsit, ceea ce nu se poate explica in cuvinte.Sfintenia Lui, ne arde. Nimic pamantesc, pacatos, nu poate sa stea in fata SFINTENIEI Lui, decat prin jertfa Domnului Isus.
(Prin harul Domnului, am experimentat-o de cateva ori…e cutremurator, dar in acelasi timp este ata de atragatoare, care te purifica si te transforma…)
Din El straluceste o lumina brilianta, stralucitoare, care nu se compara cu toate luminile la un loc de pa pamant.
“El locuieste intr-o lumina de care nu poti sa te apropii, pe care nici un om nu l-a vazut si nu-l poate vedea si care are cinstea si puterea vesnica!Amin.”
(1 Tim.6;16)
Dumnezeu este glorios in Sfintenia Lui.Dorinta Lui este ca sa ne reveleze din SFINTENIA Lui,ca sa-l iubim, sa-L ascultam si sa-I dam respectul care I se cuvine.El vrea sa ne ajute ca sa-L cunoastem in felul Sau, nu in felul nostru limitat, religios ,gresit…
Dragostea Lui este asa de pura, fara nici o motivatie ,decat aceea de a ne face bine, si de a ne face partasi SFINTENIEI Lui.
Tot ceeea ce El face ,face din aceasta bunatate a dragostei Lui perfecte, chiar si atunci cand ne disciplineaza.
Dragostea noastra, cat de mare ar fi ea, este pacatoasa,si contine multe impuritati ,comparativ cu a Lui. Noi inca avem motive gresite, si negative, si care ne descalifica…
De aceea suntem chemati sa venim ca sa-i descoperim Sfintenia Lui Dumnezeu si-a Domnului ISUS prin Duhul Sau ,care este SFANT.
Sa venim la El, cel Sfant si perfect, la El ,Cel fara de pacat, care nu a fost nici macar atins vreodata de mizeria pacatului. El a urat pacatul ,l-a dispretuit, dar l-a luat asupra Lui, ca noi sa fim curati.
Domnul Isus a fost total SEPARAT de pacat,nici macar o intentie pacatoasa,nici un gand pacatos, nici o cale vinovata, ci in toate a fost gasit curat, perfect, neprihanit.
Suntem chemati ca sa-L lasam pe El,Cel fara de pacat , Sfant si plin de iubire si stralucire ca sa locuiasca in vietile noastre prin credinta.
Putem fi ca El, absorbiti de natura Lui si imbibati de dragostea Lui,
DACA NE FACEM TIMP CA SA PETRECEM CU EL,
CA SA DEVENIM CA EL.
Doresti tu aceasta ?
CE MINUNAT DUMNEZEU AVEM ! ALELUIA !
Sa cautam sa iL cunoastem pe Dumnezeu in Sfintenia Lui si sa-L experimentam personal, si atunci se va vedea o mare diferenta in viata noastra.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s