SA NE RUGAM PENTRU LIDERII CRESTINI

Cuvantul Domnului ne invata sa ne rugam pentru toti oamenii, pentru toti sfintii, pentru autoritati si pentru cei ce sunt pusi in fruntea poporului.
Ei sunt pusi in prima linie, dar sunt cei mai loviti si atacati, caci daca se bate pastorul, oile se risipesc…
De aceea in aceasta vreme de post si rugaciune , este mare nevoie de rugaciune pentru ei.
Sunt pastori dedicati suta la suta pentru Domnul si-l slujesc cu credinciosie.
Cu toate acestea au si ei problemele lor personale cat si „tepusii” lor.
Sa ne rugam ca Domnul sa le dea Harul Sau, intelepciune, mai multa dragoste si daruire. Domnul sa-i incurajeze prin Cuvantul Sau, sa aiba timp sa se retraga cu Domnul ca sa se incarce cu resurse divine. Ei au nevoie sa stea CEL PUTIN 2 ORE in rugaciune si mijlocire, daca vor sa vada roade.Ca sa predice doar, multi stiu, dar ce putini sunt cei ce sunt UMPLUTI de putere, si vorbesc cu ungere, care aduce rod spre slava Domnului.
Aceasta ungere, putere, intelepciune, ei o primesc cand isi fac timp sa stea la picioarele Domnului ca Maria in POST si RUGACIUNE.

Sa ne rugam pentru sotiile lor, care si ele sufere, cand sotii lor sufere, sau cand sunt plecati si ele trebuie sa faca totul acasa.
Biserica trebuie sa sustina pastorii in rugaciuni necurmate, daca vor sa primeasca ceea ce au nevoie. Dar cei mai multi judeca si arunca cu sageti…si sagetile dor tare si le franeaza progresul.
Sa ne rugam pentru aceeia, care NU au chemare si ungere de pastor, care sunt firesti si religiosi si poporul saraceste mai rau.
Domnul sa-i duca mai intai la Golgota, sa-i lumineze, sa-i umple, sau sa le arate adevarata lor chemare.
Sa ne rugam pentru toti care trec prin grele incercari; boli in familie, sau morti, sau atacuri.
Sa fim acele madulare din trupul Domnului Isus, care imediat sare ca sa ajute, sa se roage, NU sa faca rana mai mare.
Avem asa mare nevoie de dragostea Mantuitorului, care in orice situatie, a iubit si a iertat, incat a spalat picioarele celui care urma sa-l vanda.
In acelasi timp, liderii, nu sunt perfecti si sa nu asteptam imposibilul de la ei. Dar si ei au nevoie de o incurajare, de o vorba buna si mai ales de rugaciune.

Sa ne rugam pentru liderii foarte religiosi, care atunci cand predica, mai mult taie si distruge, decat sa intareasca si sa ridice. Cei mai multi, daca au crescut intr-o oarecare doctrina, si nu au avut nici o INTALNIRE reala cu dragostea lui Dumnezeu, nu accepta nici o schimbare a miscarii Duhului Sfat, pentru ca nu o recunosc, caci ei nu si-au inoit mintea ca sa accepte vinul cel nou al Duhului Sfant, au ramas tot cu burduful vechi.
Domnul sa trimeata lumina adevarului Sau peste ei, si sa lase cu adevarat Duhul Sfant sa lucreze in ei si in bisericile lor, nu numai cum au pomenit ei…

Duhul Sfat sa ne calauzeasca pe fiecare, dupa situatiile bisericilor din care mergem si sa ne rugam , sa mijlocim fierbinte pentru toti liderii ca sa fie in voia Domnului si sa faca voia Domnului in ascultare si daruire totala.
Sa ne rugam pentru protectia lor si a familiilor , pentru sanatate si discernamant, pentru o ungere si revelatie proaspata de la tronul Lui Dumnezeu, ca sa dea poporului, AMIN !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s