SA NE RUGAM PENTRU FAMILII

Familia a fost ideia lui Dumnezeu, planul Lui Dumnezeu pe acest pamant, si aceasta a fost un lucru minunat.
Dar vedem caci vrajmasul inca de la inceput , a inceput sa aduca dezbinare, ura , cearta, chiar si crima. Ce dureros!
Dar slavit sa fie Dumnezeu, caci avem un MIJLOCITOR care miloceste pentru noi in fiecare clipa ,
avem un ajutor pe Duhul Domnului, ca sa biruim ispitele si atacurile vrajmasului impotriva familiilor noastre,
avem Cuvantul care- i sabia, lumina si calauza noastra.

Cu durere o spun, caci am primit foarte multe mesaje dureroase, unde este multa suferinta in familii, unde nu mai e dragoste, ci este abuz, bataie, jicniri, pacate, etc.Apoi copiii sufere traume, din cauza problemelor parintilor…
Ce trist !
Oare de ce o familie dupa ce s-au casatorit, ajung la certuri si chiar divort ?
-Cei mai multi se casatoresc din POFTA, si nu din DRAGOSTE.
-Cei mai multi, nu sunt pregatiti pt viata de familie, si cand vin greutatile, incep certurile.
-Multi, nu sunt responsabili, cu indatoriile familiare ( mai mult barbatii ).
-Altii vin cu apucaturi firesti, pacatoase, cu manii si neampliniri, si se razbuna pe sotiile lor acasa.
-Multi inca folosesc pornografia,tv si internetul , apoi abuzeaza sotiile, si lor nu le pasa. Nu au timp de sotie nici de copii.
-Amaraciune acumulata din copilarie, pacate ascunse, nemultumire si neamplinire, duce la manie, la strigate, la bataie, la certuri mari, si chiar divort.O, Doamne, ce dureros !
Si toate aceste situatii sunt intre crestini, ce sa mai vorbim de cei din lume?
Fiecare familie isi cunoaste starea, regretul, durerea si suferintele care nu le pot spune nimanui…ca nu vrei sa stie altii necazul tau sau cearta ta in casa, in familie…Si uite asa…cel rau se bucura, caci o problema nerezolvata , duce la altele si mai grave.
Neiertarea si nemultumirea sunt la ele acasa in familiile crestinilor, si nu ne dam seama caci sunt usi deschise care ataca familia si copiii, plus ca se intrerupe relatia cu Dumnezeu.
CE-I DE FACUT ATUNCI ?
Care-i solutia ???
„INTOARCE-TE LA DRAGOSTEA DINTAI!”, ne spune Domnul Isus, „vezi de unde ai cazut si INTOARCE-TE LA MINE”…
Daca noi am fi constienti de LUPTA SPIRITUALA in care ne aflam, am invata ca sa ramanem in unitate,sa ne aparam familia, sa tacem cand trebuie, sa iertam, sa iubim, sa ne pocaim, sa cerem iertare, sa ne intoarcem de unde am cazut…
Cand dificultati se ivesc in familiile noastre, trebuie sa NU UITAM niciodata, caci este MOMENTUL cel mai potrivit , ca sa aratam CARACTERUL Domnului Isus.
Dar daca nu-l avem, ne razbunam in FIRE…si se aprid scantei…
De aceea , de acum inainte, sa invatam rabdarea, supunerea, credinciosia , iertarea, sa continuam sa ne jertfim si sa iubim cu iubirea Domnului Isus.Vorbesc si in dreptul femeilor, dar si al barbatilor.
Avem nevoie ca sa ne rugam impreuna, sa avem un timp devotional impreuna, sa cantam impreuna, sa il laudam pe Domnul impreuna.
Dar mai spun ceva care mi-a aratat Domnul,cu durere…atacurile cele mai multe sunt ca nu SUNTEM IN HRISTOS si lasam firea sa ne conduca.
Apoi multi barbati nu sunt la locul de autoritate in familie, ca sa o protejeze de atacurile celui rau.
Am citit marturia unui frate care avea mereu sotia bonlava, si nu mai stia ce sa faca. Atunci un alt frate i-a spus; „Tu nu ai luat autoritate in lumea spirituala peste duhurile de boala, caci tie ti s-a dat autoritae ca sa-ti protejezi familia”.
Atunci acest frate, dupa ce si-a cerut iertare Domnului de neglijenta, neapasare, si necredinta, s-a dus in dreptul usii si a facut un act profetic. A deschis usa si a stat in usa zicand celui rau;”duhuri necurate, daca mai indrazniti de acuma sa imi atacati familia, de acum trebuie sa treceti prin mine. Eu acum ma ridic si ma impotrivesc voua in Numele Lui Isus,caci eu am autoritate in casa aceasta.”
Din ziua aceea sotia lui nu a mai fost bonlava, caci el si-a luat rolul in serios. Sa nu aveti o autoritate ca sa tineti femeia sub picior, ci autoritate in lumea spirituala, peste duhuriile necurate.
Sa ne rugam pentru familiile tuturor crestinilor ca sa aiba;Pace, dragoste, discernamant, rabdare, cercetare, pocainta, unitate, etc.
Si sa nu-i mai dam prilej celui rau.
POSTUL si RUGACIUNEA este o cheie de rezolvare a problemelor, sa venim sinceri si SMERITI LA CRUCE, si sa cerem imediat IERTARE partenerului de viata, ca sa nu dam prilej celui rau.

Sa ne rugam ca sa se faca cursuri speciale pentru familii in fiecare biserica, caci va ajuta mult, cand si sotul si sotia asculta ce trebuie sa faca fiecare, ce indatoriri au fiecare. Fiecare se plange de celalalt, dar indemnul Domnului este ca sa ne uitam fiecare INTAI la noi;
daca eu sunt dupa placul Domnului ,
daca eu imi fac toata datoria de sot sau sotie.
Sa ne gandim mai mult la ce doreste celalalt, decat ce vrem noi.
Sa traim pentru celalalt. In casnicie nu trebuie sa existe EGOISM, fiecare se daruie celuilalt… ca si Hristos, se jertfeste…
„Doamne, binecuvinteaza toate familiile crestine, si nu ne lasa ca sa facem pe placul celui rau . Vrem sa fim ceea ce tu ne-ai creat ca sa fim.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s