SA NE RUGAM PENTRU COPIII NOSTRII

Primesc mesaje de pretutindeni din toata lumea, de la fratii nostrii romani care au probleme cu copiii. Mai mult decat alte cauze, problema copiilor este printre cele mai urgente si necesare.
Sa ne rugam pentru copiii mici si mari, care sunt bonlavi, de diferite boli.Parintii sunt disperati , alearga la spitale peste tot, plang, au nopti nedormite, bani cheltuiti,suferinte grele ce numai o mama poate sa o simta ( si tata ).
Dumnezeu are pentru fiecare SOLUTIILE Sale, dar noi sa NE RUGAM CU CREDINTA PENTRU VINDECAREA COPIILOR si pentru intarirea parintilor.
Uneori , Domnul vrea ca sa prelucreze parintii, cand copiii sunt bonlavi, vrea sa -i atraga mai mult la El, vrea ca sa-i invete lupta spirituala si sa devina cu adevarat luptatorii Domnului. Cand avem o cauza personala, deabia atunci intelegem pe altii si ne apropiem mai mult de Dumnezeu.
Sa ne rugam pentru copiii orfani. Din nefericire, multi copii, sunt fara parinti , pentru ca au murit , sau pentru ca au fost abandonati.
Un copil orfan sufere TRAUME grele in sufletelul lui, si are mare nevoie de vindecare prin DRAGOSTE. Dar cine sa i-o dea ? Noi sa ne rugam ca TATAL ceresc sa se intalneasca cu ei si sa le umple inima de dragoste, si totodata , sa invredniceasca pe cei cu care au ramas ca sa-i iubeasca asa de mult.
Copilul orfan, traieste trauma respingerii, a inferioritatii, a abandonarii, a singuratatii, a fricii, a neancrederii, etc.
De aceea cand cresc mari, pentru ca nu au avut DRAGOSTE,
multi ajung asa de rau.
Sa ne gandim la ei, sa ne rugam pentru ei, si sa-i si ajutam material si spiritual.

Sa ne rugam pentru copiii crestinilor care NU MAI ASCULTA DE PARINTI.
La varsta adolescentei cei mai multi copii,(fete si baieti ) intra intr-o forma mai mica sau mai mare de REBELIUNE SI NEASCULTARE.
Acest timp este asa de periculos, caci parintii oricat ar incerca, pare fara sens, caci ei nu vor sa mai primeasca nimic. Ei cred ca stiu totul, ca pot totul, si vor sa iasa in lume sa o experimenteze si sa aiba prieteni care nu-i cearta si nu le zice nimic.
Foarte multi copii de crestini, au luat-o in lume, pe cai gresite, cu prieteni gresiti, facand ceea ce NU au vazut si NU au fost invatati de la parinti.
Problema lor este caci prin rebeliune, au iesit de sub PROTECTIA SI AUTORITATEA parintilor, si sunt prada celui rau.
O, cata RUGACIUEN SI POST TREBUIE!…Ajuta-i Doamne!
Am auzit de cauze si dureri , pacate si grozavii, ce numai cel rau ii putea controla pe copii in halul acesta…Am ascultat dureri ale parintilor, care au ajuns la disperare, care s-au inbonlavit, care si-au pierdut si speranta si credinta in Dumnezeu, din cauza copiilor lor care nu -si mai revin…
E foarte dureros, caci stim ca cel rau ne ataca copiii, caci ei sunt cei mai vulnerabili si de ei ne doare cel mai tare. Cel rau nu-l poate lovi pe Dumnezeu, dar ne loveste pe noi, copiii Lui.
Stam si ne intrebam , de ce oare? Cine poate intelege tot ce se intampla in lumea spirituala ?Si parintii fac multe greseli,sau au facut in viata lor,acum ce -i de facut stiind ca suntem in razboi spiritual?
Nu este vremea sa-i judecam, caci daca parintii stiau si puteau mai mult, faceau mai mult pentru ei, dar acum este vremea ca sa ne unim cu totii si sa ne rugam pentru toti copiii care i-a prins cel rau in mreaja lui intr-un fel sau altul. Sa ne rugam ca Domnul Isus sa-i cerceteze ca pe FIUL RISIPITOR, si sa-si vina in fire, sa realizeze, si sa se-ntoarca acasa.
Sa ne rugam ca parintii sa aiba atitudinea acelui tata plin de dragoste , care l-a acceptat pe fiul sau ca VIU dintre cei morti.
Sa declaram promisiunile Domnului peste ei, cu credinta, cu perseverenta, caci Domnul ii va trezi si elibera.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s