SA NE RUGAM PENTRU „BEBELASII ” IN CREDINTA

Dumnezeu in Bunatatea Lui, doreste ca niciunul sa nu piara , ci toti sa vina la pocainta. Si noi toti ne rugam pentru cei nemantuiti ca sa se intoarca la Domnul.
Unii merg in misiune pana la marginile pamantului ca sa-l vesteasca pe Domnul, altii in tara lor, in casele lor, la serviciul lor, etc.
Fiecare crestin are marea datorie ca sa arate altora pe Hristos cu viata lor, si sa le spuna despre adevar , despre mantuire, despre dragostea lui Dumnezeu, care a dat pe Fiul Sau ca sa-i ierte de pacat.
Prin Harul Domnului Isus, multi au inteles , au primit,s-au pocait, s-au botezat si incep sa mearga la biserica.
Dar pentru cei mai multi , aici incepe dilema, pentru ca…
NU AU PE NIMENI CA SA-I AJUTE SA CREASCA SPIRITUAL…
Toti isi vad de treburile si necazurile lor, si nu isi dau seama , ca un bebelas dupa ce s-a nascut, are nevoie de o mama ca sa-l alaptaze, sa-l ingrijeasca, sa se ocupe de el.Acesti noi nascuti, daca nu au o mama spirituala, incet-incet mor…dau inapoi, cad in aceleasi pacate, sunt sub atac, sunt dezamagiti, sunt confuji,nu inteleg multe din ce citesc sau ce asculta, ca unor bebelasi care le dai carnati…
Ce-i de facut atunci ?
Fiecare biserica trebuie sa aiba persoane pregatite, ca si parinti spirituali si sa se ocupe de noii nascuti. Este o slujba duhovniceasca, necesita TIMP, efort, cheltuiala, cunostinta, dragoste, etc ca sa poata ajuta acesti bebelasi ca sa creasca spiritual.
Sau fiecare dintre noi, stim de cineva care s-a intors la Domnul de curand, trebuie sa ne facem timp ca sa-i sunam, sa-i incurajam, sa le explicam din Cuvantul Domnului, ca in felul acesta sa treaca de la starea de bebelasi, copilasi, si sa creasca sa poata manca singuri.
Ceea ce m-a motivat ca sa scriu aceste cuvinte, a fost vestea multor bebelasi, copilasi mici care AU MURIT FIZIC vorbind. Numai eu am auzit de cel putin 5 cazuri in cateva zile.Si m-am intristat, si m-am rugat, intreband pe Domnul;
” Oare ce vrei sa ne spui Doamne ? Nu cumva este o legatura ?
Tu vrei sa ne atragi atentia din punc de vedere spiritual ?”
Copiii care au murit, unii imediat ce i-au nascut, altii la un an sau mai mult putin, au fost bonlavi.Parintii au facut tot ce au putut…
Dar oare Domnul vrea sa ne atraga atentia, caci trebuie sa fim asa de atenti CUM vestim Cuvantul ? Ce fel de invatatura dam celor nemantuiti ?
Daca incepem sa le punemlegi si bariere din start sa NU faci aia, SA NU , SA NU…nu vor rezista cand vine atacul peste ei. Ei au nevoie sa auda mai intai EVANGHELIA PACII a DRAGOSTEI TATALUI SI A MANTUITORULUI pentru ei, sa-si recunoasca starea, sa se pocaiasca si sa inteleaga de la inceput IDENTITATEA lor in Hristos.
De aceea, sa continuam ca sa ne rugam pentru parintii care si-au pierdut fizic copilasii in vremea aceasta, dar sa insistam sa ne rugam pentru noii nascuti in Hristos si sa ne ocupam de ei.

Un fost satanist, spunea in marturia lui, dupa ce s-a pocait aceste cuvinte;
„Primul nostru(al demonilor) target, (tinta ) era ca sa lovim , sa atacam pe lideri, pe cei care faceau o lucrare serioasa pentru Domnul,
apoi pe cei ce doresc sa se pocaiasca,
si pe cei care deabia s-au pocait ( noii nascuti), caci ei nu au putere si puteam sa-i tragem repede inapoi,
iar pe cei caldicei, nu ne bateam capul prea mult cu ei, caci nu ne deranjau cu nimic, si multi deja erau ai nostrii…”
ATENTIE CALDICEI! Domnul Isus spune;
„Pentru ca esti CALDICEL am sa te vars din gura Mea…”(Apoc.3;16)
Domnul sa ne dea inima Lui ca sa ne rugam si sa si actionam in aceasta directie, fiecare la locul unde este.
Sa ne rugam pentru misionarii de pretutindeni care multi isi jertfesc viata pentru a salva suflete pentru Dumnezeu.
Sa ne rugam pentru familiile lor, sanatatea si protectia lor.
Cand pleci in misiune , nu-i deloc usor. Iesi din zona de confort, trebuie sa te acomodezi cu saracia de acolo, mizeria de acolo, mancarea care nu o poti manca, cu limba de acolo, cu oamenii si clima, cu locuinta care nu-i nici pe departe ca la tine acasa, etc, etc. De aceea sa ne rugam pentru misionarii, si sa-i sustinem , caci au lasat totul pentru a-l sluji pe Domnul lor.E o jertfa care nu o poti intelege , numai cand te duci tu acolo…
Domnul sa ne cerceteze pe toti, sa iesim din zona de confort, si cu dragostea Lui sa facem ceva pentru Dumnezeu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s