RUGATI-VĂ UNII PENTRU ALȚII

Domnul Isus ne-a lăsat un model de rugăciune ca sa ne rugăm, dar să iertăm pe oricine ne-a greșit intr-un fel sau altul.
Iertarea este cheia eliberării.
Acum vreau doar sa apelez la toți prietenii ca să ne rugăm pentru familiile(soțiile) greu încercate din cauza soților nepocăiți sau pocăiți doar cu numele.
Primesc mereu mesaje cu această cauză, căci foarte mulți bărbati își bat soțiile, le înșeală, bea, se uită la pornografie, le abuzează, plini de mânie,lipsesc de acasă, nu sunt o mărturie pentru copii, etc.
Inima mea plânge de durere pentru aceste surori care poate nimeni nu știe crucea lor, sufere in tăcere…și cât de greu trebuie să le fie… Dar mi-e milă și de ei, căci din cauza neascultării, a păcatelor, a trecutului, sunt PRADA CELUI RĂU, sunt chinuiti de cel rău, si prin ei , sufere și familia.Cine stie ce durere ascunde păcatul lor ? Cine stie ce traumă ascunde mânia lor ? Cine stie ce frustrare ascunde răutatea si bătaia lor ? Doamne ai mila si cerceteaza-i si eliberează-i!
De aceea sa ne unim si să cerem indurarea Domnului peste aceste familii, ca Domnul sa aducă eliberare peste ei, un DUH DE POCĂINȚĂ, SI FRICA DE DUMNEZEU.Domnul sa le dea har surorilor sa IERTE , sa RABDE si sa se LUPTE pentru ei in rugăciune CU CREDINȚĂ, LAUDĂ SI MULTUMIRE.
Am spus de multe ori surorilor rănite, că Domnul le-a făcut misionare la ele acasă. Domnul Isus sa le mângâie sa le dea tăria sa-si schimbe focusul dinspre durerea Lor la durerea si dragostea Mântuitorului.
Dar nu este usor, de aceea sa ne rugăm pentru ele, căci numai astăzi am primit in jur de 5 mesaje cu acelasi subiect. Mă doare inima de durere pentru ele, de aceea am apelat la oricine simte ca in Numele Domnului sa mijlocim, sa fim alături de ele.

„Doamne Isuse cerem intervenția Ta, eliberare, pocăință, restaurare in toate familiile cu probleme. Cerem sângele Tău sa protejeze, sa ierte să transforme. Indură-te Doamne, inter-vino Doamne, arată-Ti bunătatea și credincioșia Ta, ca aceste situații sa fie rezolvate in Numele Isus.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s