RUGACIUNE DE CURATIRE SI ELIBERARE

Prin aceste rugaciuni pe care le scriu, vreau sa ajut unele persoane care nu stiu cum sa se roage si cum sa fie eliberate de pacate, duhuri,suferinta si chiar boli din trup, care-s rezultatul suferintelor launtrice, al neiertarii si amaraciunii acumulate.
Aceste rugaciuni, nu sunt “magice”, ci sunt un exemplu ca sa ne ajute sa intelegem procesul de eliberare. De aceea fa-ti timp, citeste-le , mediteaza si actioneaza. Retrage-te singura cu Domnul, in sinceritate, chiar este indicat sa fii in post, si vino sincera inaintea tronului de mila si indurare cu aceste rugaciuni.
Dezvolta-ti o RELATIE INTIMA cu Dumnezeu, ca sa CREZI ca ceea ce te rogi va avea putere. Iubirea ta pentru Domnul Isus, iti va asigura eliberarea cand te rogi asa
Chiama-l pe Duhul Sfant ca sa iti arate adancimile , radacinile si cauzele pacatelor tale, al comportamentului tau, al reactiilor tale necontrolate.
Cerceteaza-te sincer si sa vezi care sunt RANILE ,TRAUMELE, BLESTEMELE, care te chinuie inlauntrul tau,si de aceea nu ai o viata de BIRUINTA , de PACE si BUCURIE , CREDINTA si RODIRE.

“Doamne Isuse ,te rog sa trimiti ingerii Tai de lupta spirituala sa ma protejeze in timp ce ma rog , pun sangele Domnului Isus peste mine si locul acesta .
1) Doamne Isuse ALEG sa IERT pe toti aceia care mi-au gresit si pt ceea ce mi-au facut rau,(spune-le pe nume), pt toate ranile si nedreptatile facute impotriva mea.
(spune lui Isus tot ceea ce ei ti-au facut si dai lui Isus emotile tale.Poti sa plangi inaintea Lui,retraind ceea ce s-a intamplat intre tine si persoanele respective, si sa il vezi pe Isus prin CREDINTA langa tine, care a venit special, ca sa iti ia toata povara si sa te vindece de atatea rani care le porti poate de multa vreme. Domnul Isus iti va lua jugul si greutatea ce te-a apasat de multa vreme, aducandu-ti mangaiere, vindecare, restaurare si ADEVARATA LIBERTATE.)
2) Doamne Isuse,iarta-ma te rog si pe MINE pentru tot ce am gresit impotriva Ta si impotriva altora.
(marturiseste-ti deschis si sincer vina inaintea lui Isus, fara sa te scuzi sau sa te aperi, caci Domnul stie EXACT totul).
3) Doamne Isuse, aleg sa Iert pe oricine m-a ranit aleg sa iert si familia mea , pt tot ce m-au suparat.
4) Acum ,Aleg sa ma iert si pe mine pt partea mea de vina in toate circumstantele critice ale vietii mele ,in relatie cu Tine si cu toti din jurul meu.
(Caci cu siguranta si tu ai o vina in ranile ce s-au acumulat in tine si poate nici nu stii cat ai ranit si tu pe altii si ei sufere in tacere mai mult ca tine…)
DECLARA;
Stiu si cred caci Domnul Isus, mi-a dat PUTERE si AUTORITATE peste toata puterea vrajmasului (Luca 10;19)si nimic NU ma va vatama.
Vin acum in Autoritatea Domnului Isus si-n autoritatea pe care mi-a fost data,
impotriva oricarui plan si strategii ale celui rau.
Stiu caci cel rau are putere mare, dar in urma sinceritatii, al smereniei si pocaintei mele, el nu mai poate sa ma controleze, caci eu am AUTORITATE peste el, si sunt ASCUNS CU HRISTOS IN DUMNEZEU, SUNT ASEZAT IN LOCURILE CERESTI IN HRISTOS ISUS.

Dezleg orice legatura neDumnezeiasca,pacatoasa dintre mine si persoanele cu care am pacatuit in diferite situatii (spune-le pe nume)
Orice lucru ce a venit de la aceste persoane la mine si nu trebue sa fie,
Duhule Sfant te rog ca sa le iei de la mine in Numele Lui Isus ,
si orice lucru , stare emotionala ce am eu in acele persoane( nume)si nu trebuie sa fie, Duhule Sfant te rog sa imi aduci inapoi : intregeste-mi sufletul si inima,restaureaza-mi pacea , bucuria , sanatatea spirituala, linistea sufleteasca, dragostea, in Numele lui Isus .

In NUMELE LUI ISUS, Leg orice duhuri ce au venite peste mine,din pricina neascultarii mele,a rebeliunii mele, a pacatelor mele, al blestemelor sau de la persoanele cu care am pacatuit (spune-le pe nume);

Duhuri neascultare, de rebeliune, de frica , groaza shock , teroare , teama , panica , furie , critica , judecata ,ura, indoiala , anxietate , tristete , amaraciune , ingamfare , tulburare , mandrie , egoism, respingere , nerodire, boala , infirmitate , neputinta , moarte , desconsiderare , descurajare , ratacite , legarea minti , distugere , rautate,

necredinta , anticrist-spirit , religiositate , idolatrie , impietrirea inimii , infidelitate , incapatinare , razvratire , rebeliune , neascultare , singuratate , depresie , risipa , asma , frustrare , confusie , inferioritate , dominare , onestitate , blasfemie , mitocanie , minciuni , certuri , curvie , desfranare , abusuri fisice , abusuri verbale , manie , necredinta , nemultumire,manipulare si control , scandal , blesteme , dracuieli , cruzime ,confuzie, rusine , inhibare , intimidare ,

dominare , acuze verbale , condamnare ,autocondamnare, declaratii negative , invrajbire , barfa , comunism,pionierat,soimi patriei,duhul lui horti,datorii morale,neiertare de sine,ocultisme,fumat,avorturi,judecata si prejudecata,sinucidere,
legaturi organice neconventionalle,boala in trup si suflet,cancer,tumori,spiritual,perversiuni sexuale,copil nedorit ,violenta , invidie , gelozie , furt , ura , autojustificare , rugaciuni sufletesti , betii,fapte necurate,vorbire cu morti,vrajitorii,neputinta,blesteme,autoemotii. blesteme,pornografie,masturbare,preacurvie,duhul lumii , legalism, si alte asemanatoare cu acestea, va leg puterea ca sa nu mai aveti nici o putere asupra mea. Aleg sa raman la picioarele Domnului Isus, sa caut Fata Lui neancetat, sa iert, sa iubesc, sa ma smeresc, si sa-l laud pe Dumnezeu.

VA LEG IN NUMELE LUI ISUS SI VA PORUNCESC SA VA DEPARTATI DE LA MINE SI DE LA FAMILIA MEA IN NUMELE LUI ISUS si NICIODATA SA NU VA MAI INTOARCETI , CACI APARTIN DOMNULUI ISUS , EL ESTE DOMNUL SI STAPANUL MEU, AJUTORUL MEU SI IUBITUL SUFLETULUI MEU.

Rup si anulez orice blesteme si cuvinte negative, orice vrajitorie, orice facatorie si orice declaratii rostite peste viata mea , peste fmailia mea .
Va anulez in Numele lui Isus Cristos .
Orice blestem pus peste casatoria mea, peste finantele mele si peste sanatatea mea, il rup si il anulez in Numele lui Isus Cristos .
Anulez orice declaratie negativa puse peste mine (spun toate declaratile ce au fost puse peste mine)daca le stii(?)
Ridic Crucea Domnului Isus si Sangele lui Isus ca separare intre mine si aceste duhuri si aceaste persoane negative.
Crucea Domnului Isus creaza un zid de despartire intre mine si toate acestea.

Duhule Sfant te rog sa ma restaurezi in duh suflet si trup.
Restaoreaza mintea mea , gandirea mea si vindeca emotile mele.
Orice gand il fac rob ascultari de Cristos.
Proclam peste mine -Viata din Isus Cristos.
Declar peste mine- victorie in lumea spirituala, in Numele Lui Isus.
Declar peste mine un duh de curaj, de indrasneala sfanta si de putere.
Inlocuiesc golurile din inima mea cu puterea lui Dumnezeu si cu Duhul Sfant si ma rog ca Slava lui Dumnezeu sa umple inima mea mereu.
Duhul lui Dumnezeu sa ma umple cu pacea Sa, cu bucurie , cu ascultare , cu putere , cu libertate, cu dragoste si un duh de viata.
Doamne Isuse, da-mi un duh nou,de intelepciune si pricepere , de descoperire in cunoasterea Ta,si capacitatea de a intelege din Cuvantul Tau .

Rostesc peste viata mea- protectia si siguranta Ta , favoare , inoirea mintii , luciditate , claritate ,Lumina, discernamant , bucuria mantuiri si sucess in orice lucru in numele lui Isus Fiul Tau Preaiubit care a murit pentru mine.
Declar ca toate lucrurile lucreaza spre binele meu, caci il iubesc pe Dumnezeu.
De aceea NU ma tem de nici un rau.
Sunt deja o NOUA CREATIE IN HRISTOS, de aceea inima imi este plina de pace si bucurie, si il laud pe Domnul in orice vreme,
lauda Lui va fi totdeauna in gura mea.
Doamne iti multumesc pentru eliberarea ce mi-ai adus-o, multumesc caci de acum SUNT MAI MULT DECAT BIRUITOR prin ACELA care m-a iubit.
Multumesc Tata ceresc , caci pasiunea iubirii Tale arde in inima mea, si cel rau nu mai poate sa ma atraga in cursele si ispitele lui.
Sunt o fiinta LIBERA, SFANTA SI CURATA PRIN JERTFA DE LA GOLGOTA.
De aceea voi umbla in neprihanire, in lumina si Adevar AMIN !.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s