PUTEREA RUGACIUNILOR CELOR DINAINTEA NOASTRA.

Stiati ca noi astazi suntem unde suntem, doar prin HARUL Domnului.
In acelasi timp , astazi umblam in binecuvantarea rugaciunilor inaintasilor nostrii. Bunicii, parintii nostrii , profetii care au primit si au inteles aceasta taina, s-au rugat, au decalrat, au postit si s-au rugat pentru noi , pentru aceasta vreme.
De asemenea si rugaciunile noastre, s-au unit cu ale inaintasilor nostrii, si de aceea avem harul de a-L cunoaste pe Domnul si de a continua sa cautam Fata Lui.

Poate tu iti pui intrebarea; „Cine s-a rugat pt mine, caci eu vin din lume si pacat si toata familia mea, au fost fara Dumnezeu.”
Vreau sa stii caci Cel care s-a rugat cel mai mult si se roaga pentru noi
continuu este Domnul nostru Isus.
De aceea sa continuam si noi sa ne rugam si sa mijlocim pentru toti sfintii, pt cei din casa si biserica noastra, pt toti cei nemantuiti.
Rugaciunea fierbinte cu credinta are MARE Putere.
Sa cerem Domnului , ca sa ne dea Duhul Sau de revelatie si de rugaciune, pentru toate situatiile si toti oamenii.
Sa cerem Duhului Sfant , ca s ane arate CUM si CE SA NE RUGAM, pentru ce va veni, pentru generatia tanara sau daca mai este timp pentru cei care vor veni.
Sa cerem Domnului REVELATIE ca sa cerem ce este in PLANUL SAU ca sa faca in viata noastra, a familiei noastre , a bisericii noastre, a natiunii noastre.Este cel mai IMPORTANT ca sa stim SA PRIMIM de la El ce sa ne rugam, ce sa DECLARAM, ce este in inima Lui, caci atunci , suntem siguri ca suntem in voia Lui si El va raspunde SIGUR la rugaciunile noastre.
Sa cerem Domnului sa ne pregateasca,noi sa ne predam sa ne smerim ca ca sa mergem in Prezenta Lui , ca sa auzim, si sa primim ceea ce noi trebuie sa ne RUGAM ACUM.
Fie ca rugaciunea noastra sa fie ca respiratia noastra, sa fie nelipsita din gura noastra, sa fie ca un prieten nelipsit , si prea iubit. Sa nu putem functiona fara rugaciune, fiind constienti de PUTEREA ei.

Ne suparam de multe ori si cadem in descurajare, cand ne rugam si nu vedem nimic .
Nu-ti pierde nadejdea, Domnul isi aduce aminte si d erugaciune ata. Dar poate trebuie sa umpli burduful cu rugaciune si lacrimi, cu lauda si multumire , pana vine raspunsul.
Asteapta-te la raspuns cand te rogi, si vei vedea mana Domnului la lucru.
RUGATI-VA NEANCATAT ! ne spune Cuvantul.
AJUTA-NE DOAMNE !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s