LUPTELE IN TIMPUL POSTULUI

Pentru cei care ati intrat in post, vreau sa va incurajez ca sa nu cedati cand incercari de tot felul vin.
Cei mai multi au dureri de cap, stari de voma, ameteli, etc.
Important este sa perseverezi. Beti un ceai cu lamaie si putina miere, si o sa va reveniti. V-am spus de multe ori caci e normal ca sa te simti diferit, caci corpul reactioneaza, caci scoate toxinele afara .
Pot veni atacuri spirituale, cu nervi, te agiti mai repede, te superi mai repede, te inerveaza orice, sau cu vise urate, sau parca cei din familie sunt mai impotriva ta, sau intervine cearta din nimic, copiii se cearta fara rost, etc.
Toate acestea sunt semne, caci l-am DERANJAT pe cel rau, si el nu vrea sa plece.
El va aduce si alte ajutoare, ca sa ne faca sa ne oprim din post, caci el stie ce putere are postul, si cei care postesc si stiu cum sa se roage se ridica la un alt nivel spiritual, care apoi vor fi un pericol pt el.
De aceea nu va lasati, lupta-i mare, dar si victoria va fi si mai mare.Mai este putin.
Ganditi-va la ASTAZI, cum sa biruiesc astazi, sa cerem HARUL Sau astazi, sa ramanem in Cuvant si rugaciune ASTAZI.

Ma gandesc din nou la exemplul lui Neemia, care dupa ce a postit si s-a rugat , a inceput refacerea zidurilor si portile arse din Ierusalim.
Vedem din Cuvantul Domnului, caci nu i-a fost usor, caci cei mai apropiati,i s-au impotrivit si cautau tot felul de minciuni si amenintari , ca sa-l opreasca de la aceasat lucrare.
Vedem intelepciunea lui Neemia, care stia cum sa raspunda, si vedem INCREDEREA Lui in ajutorul lui Dumnezeu care-i va ajuta.

5. „Sanbalat mi-a trimis solia aceasta a cincea oara prin slujitorul sau, care tinea in mana o scrisoare deschisa.
6. In ea era scris: „Se raspandeste zvonul printre popoare, si Gasmu spune ca tu si iudeii aveti de gand sa va rasculati si ca in acest scop zidesti zidul. Se zice ca tu vei ajunge imparatul lor
7. si ca ai pus chiar proroci ca sa te numeasca la Ierusalim imparat al lui Iuda. Si acum lucrurile acestea vor ajunge la cunostinta imparatului. Vino, dar, si sa ne sfatuim impreuna.”
8. Am trimis urmatorul raspuns lui Sanbalat: „CE AI SPUS TU IN SCRISOARE NU ESTE; TU DE LA TINE LE NASCOCESTI!”
9. Toti oamenii acestia voiau sa ne infricoseze si isi ziceau: „Li se va muia inima, si lucrarea nu se va face.” Acum, Dumnezeule, INTARESTE-MA !”

Asa si noi ar trebui sa raspundem de cate ori suntem invinuiti pe nedrept si atacati Neemia nu s-a dus sa se certe, sa se justifice, ci a dat un raspuns simplu si corect, stiind ca este omul potrivit la locul potrivit si totodata sub PROTECTIA Domnului si si-a vazut mai departe de lucrare.
Am toata convingerea, caci Neemia a fost un mare om al lui Dumnezeu, dar cred la fel de mult caci si POSTUL si rugaciunea l-a ajutat in aceste incercari ca sa iasa BIRUITOR.
Vedem la Neemia nu numai caci a avut FAVOARE inaintea Imparatului, dar a putut REZISTA ATACURILOR care veneau impotriva lui, si a PERSEVERAT in lucrarea pe care a simtit-o din partea Domnului, chiar daca a trebuit sa tina cu o mana arma si cu alta lucra.

17 „Cei ce zideau zidul şi cei ce duceau sau încărcau poverile, cu o mână lucrau, iar cu alta ţineau arma.
18 Fiecare din ei, când lucra, îşi avea sabia încinsă la mijloc.”(Neemia 4)

Domnul vrea sa ne arate, caci pe calea Sa, nu-s numai flori.
Cand e vorba ca sa faci o lucrare buna pentru Dumnezeu, pentru semenii tai, dar care ii incurca planuriele vrajmasului nostru, INCEP ATACURILE de tot felul…
Dar Domnul Isus este intotdeauna cu noi.

Trebuie sa purtam aramatura Lui Hristos in permanenta , caci vrajmasul deabia asteapta o simpla neveghere, si ne si ataca.Sabia Duhului care este Cuvantul Domnului, trebuie sa STIM cum s-o folosim.
Multi o avem si ne laudam ca stim Cuvantul, Biblia, dar cand vin incercari si atacuri, cadem in disperare, alergam peste tot la oameni sa se roage pt noi, alergam la prooroci, caci nu mai stim ce sa facem.( nu-i rau, dar trebuie noi personal sa ne ridicam la alt nivel spiritual)
Acum suntem in razboi spiritual dragii mei, de aceea sa cerem Domnului cum sa ne folosim SABIA CUVANTULUI, cu ce versete sa ne aparam sau sa ne luptam.
David ne spune in Ps 18;30;

„Cuvantul Domnului este incercat: El este un SCUT pentru toti cei ce alearga la El.”
Vedem si de aici cat este de important Cuvantul Domnului in lupte, este ca un SCUT cu care sa ne aparam de toate sagetile arzatoare ale celui rau.
DOMNUL NE VA DA BIRUINTA !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s