IESIREA DIN POST

Multe persoane m-au intrebat cum sa incheie postul,sau ce sa manance ,
cu ce sa inceapa.
*Pentru cei care au baut doar apa, este foarte indicat ca sa continue cu sucuri de fructe si de vegetale, si sa manance fructe si vegetale crude, iaurt, si apa multa, cel putin o saptamana, daca vreti sanatate.Apoi usor se incepe cu supa , salate, lapte, oua , iaurt, mancare SIMPLA , dar sanatoasa.
*Pentru cei care au postit cu sucuri, de asemenea pot continua cu sucuri, fructe vegetale, supa usoara, iaurt, seminte crude, oua crude sau putin fierte.
Cam dupa o saptamana este potrivit ca sa mancati paine, o friptura la gratar de vita ( nu porc), salate multe si bineanteles multa apa, dupa mancare.
*Pentru cei care au mancat seara, de asemenea este bine sa se fereasca de multa mancare ,si sa fie cumpatati.
*Este foarte sanatos ca cel putin o saptamana ,sa nu se manance nimic prajeli, dulciuri, zahar, multa sare, grasimi, carnati, etc.
Corpul s-a invatat cu mancare mai putina, si ar fi indicat ca sa nu aglomerati stomacul acum cu de toate.Acum sa punem in aplicare CUMPATAREA.
Aduceti-va aminte, caci trupul nostru , este TEMPLUL DUHULUI SFANT, si trebuie sa-l respectam si sa-l tinem sanatos.Deci, acum suntem ca la daiet…
*In acelasi timp, este important ca sa luam un supliment de vitamine , minerale, fier calciu, magneziu, etc.organice daca se poate , caci corpul trebuie sa se refaca.
Aveti grija, sa nu puneti armele jos, trebuie continuata rugaciunea si meditarea la Cuvantul Domnului, si facand tot felul de fapte bune, caci avem un rau dusman, care vrea s ane dezamageasca si sa ne descurajeze, ca sa nu mai postesti si alta data.Odata ce ai gustat din Frumusetea Domnului prin post si rugaciune, nu te mai opresti si vei merge din treapta in treapta din glorie on glorie.
Ceea ce Domnul v-a vorbit in aceasat perioada, continuati sa DECLARATI cu credinta, caci Domnul va face sa se implineasca.

Deja multi doresc ca sa posteasca din nou, caci au gustat din beneficiile postului.
Asteptati o perioada de refacere a trupului, apoi sa decideti alte zile de post.
Ar fi foarte necesar ca sa avem o viata de post si rugaciune. Puteti ca sa postiti cate 3 zile sau cate o saptamana, doar cu apa, ODATA PE LUNA si o sa vedeti ca va fi mai usor, va trece mult mai repede decat 21 de zile.Va provoc la mai multe zile odata, decat doar o zi pe saptamana, are PUTERE MAI MARE, va spun GARANTAT.
(Daca doriti, pentru cine vrea, o sa mai anunt alt post,cand voi mai intra si eu.)
Sa ne rugam pentru cei care inca mai sunt in post si sa ne rugam pentru atatea si atatea motive personale, pentru ce ne pune Domnul pe inima cat si pentru cele pe care si Ligia Seman le-a scris asa de frumos si in detaliu.
Pentru cei care poate nu au experimentat nimic, nu dezamagiti, caci postul este ca un cont in banca cerului, in care ati depozitat ceva, si la vreme rea, va va fi de folos.
Sa laudam CREDINCIOSIA Lui Dumnezeu, care raspalteste si un pahar de apa, dar o jertfa asa de mare…Glorie Lui in veci !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s