ESTE VREMEA POSTULUI SI A RUGACIUNILOR FIERBINTI

Am citit despre multi giganti ai credintei care au postit si s-au rugat cu zilele in agonie si travaliu spiritual, pentru lumea pierduta si necajita. Si Domnul a facut mari minuni datorita sacrificiilor lor si a rugaciunilor neancetate si fierbinti. Unde mai sunt astfel de persoane si astazi? De ce sunt asa de rari? Cine ne-a furat aceasta dragoste si totala predare pentru cauza lui Hristos?
Aud mereu cuvintele Domnului; “PE CINE SA TRIMET?” Cand l-am auzit pe Domnul prima data , spunandu-mi aceste cuvinte, dupa ce m-a umplut cu iubirea Lui, am simtit o putere divina insotita de suferinta si dragoste ,care mi-a inundat toata fiinta…Am cazut cu fata la pamant intr-o agonie adanca pentru sufletele chinuite de cel rau, disperate si nemantuite… In acele clipe, toate dorintele firii, ale vietii, s-au stins, confortul si starea de a fi un crestin normal, s-au topit, si am simtit ca ma scufund intr-o alta lume pe care n-o cunoscusem pana atunci ,si care trebuie sa o ajut…era lumea pierduta, disperata, fara un Mantuitor, fara speranta, fara bucurie, fara rugaciune, in care era doar suferinta si durere, iar cel rau doar chinuia faptura mainii lui Dumnezeu.
Am inceput sa plang , dar un plans disperat, in agonie si cu travaliu ca in durerile nasterii…Numai cine a ajuns aici poate intelege ce scriu eu acum. Daca nu intelegi, nu te grabi sa judeci sau sa treci mai departe, ci cere-I Domnului Isus sa-ti dea Duhul Sau de mijlocire, ca sa vedem sufletele ca se intorc la Domnul…(Si acum cand scriu, retraiesc aceeste momente de durere si scriu cu lacrimi sfinte, caci stiu, simt ca Domnul Isus sta la dreapta Tatalui si mijloceste pentru noi.) De ce a intrebat Domnul pe Isaia “PE CINE SA TRIMET ,CINE VA MERGE PENTRU NOI ?” (Isaia 6;8)
Poate o sa spui, caci era vorba de venirea Domnului Isus. Da, El a venit ca sa ne mantuiasca si sa ne dea o viata din belsug, dar acum Domnul ne-a dat noua aceata porunca; “Duceti-va”…Si “Cum va auzi ei fara propovaduitor?” Numai Relatia noastra intima si de dragoste cu Mantuitorul, ne duce unde si cand Domnul ne spune, ne sacrificam pe noi insine, confortul, banii, familia, renumele, reputatia chiar, numai de dragul Domnului si a voiei Sale. In aceasta chemare pe care mi-a dat-o Domnul, intotdeauna am dorit ca sa am cat mai mult timp cu El personal mai inainte de toate.
De multe ori in orele adanci de lupta si rugaciune intima cu Domnul, nu doream nici prietenii , nici chiar familia ca sa se interpuna intre mine si Dumnezeu. Atat de dulce, de puternica, de vitala, si de necesara este partasia cu EL…
Orice crestin, care nu petrece CEL PUTIN O ORA IN RUGACIUNE ZILNIC, cu Dumnezeu in timpul lui devotional, este un crestin slab si slaba ii este si credinta si dragostea si puterea…”O ORA NU ATI FOST IN STARE CA SA VA RUGATI IMPREUNA CU MINE ???” ne spune si noua astazi Domnul Isus. Alege astazi, daca vrei ca sa experimentezi dimensiunile lui Dumnezeu, sa dai TOTUL la o parte, chiar prieteni (care pot fi o piedica in calea relatiei tale cu Domnul ), servici, bani, orice, ca sa poti avea o relatie de dragoste cu Creatorul si Mantuitorul tau. Acum esti pus la un TEST mare. Si simt ca sa scriu aceste cuvinte din partea Domnului, pentru tine care citesti acum.
Care este prioritatea ta numarul 1? De ce nu ai timp ca sa petreci mai mult cu Dumnezeu in rugaciune ? Care iti sunt piedicile ? Nu crezi ca se pot da la o parte ?Ce te tine ca sa nu renunti la ele (piedici)? Care iti sunt piedicile ? Cine are mai multa importanta pentru tine, decat RELATIA TA CU DUMNEZEU? Cine te-a impotmolit asa de rau incat traiesti o viata fara rugaciune si esti victima in loc sa fii un invingator ? Chiar Acum , ne spune Domnul Dumnezeu; “LEPADATI tot ce nu-i din Mine, ARUNCATI asupra Mea toate ingrijorarile, ALERGATI inaintea Mea, caci Eu va astept de multa vreme ca sa va binecuvintez cu plinatatea bucuriei si a dragostei Mele. Va astept ca sa fiti lucratori impreuna cu Mine, pentru inaintarea imparatiei Mele.
Esti tu gata sa lasi totul pentru Mine ? Esti tu gata sa risci totul de dragul Meu si sa mergi unde Eu te trimet ? Ai tu incredere in Cuvantul Meu, care iti va purta de grija ? Numai acelora care pasesc prin Credinta,le voi deschide ochii ca sa vada minunile Mele si sa se bucure de ele.Cu cat este sacrificiul mai mare, cu atat bucuria si victoria vor fi mai mari. Tot ceea ce va tine astazi, intr-o zi va arde, tot ceea ce voi strangeti astazi, vor fi nimicite intr-o zi, ceea ce voi tineti ascunse in inima, va SEACA viata de putere in rugaciune, si va fura binecuvantarile, pacea si bucuria Mea. De aceea copiii Mei, zice Domnul, veniti la Mine toti cei truditi si impovorati si Eu va voi da odihna …”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s