DESCHIDE-NE DOAMNE OCHII !

Cuvantul Domnului, ne invata cum sa ne rugam mereu;

“…Ma rog ca Tatal slavei sa va dea un DUH de INTELEPCIUNE si DESCOPERIRE in Cunoasterea Lui, luminand puterea de a intelegere a mintii noastre, ca sa cunoasteti care este nadejdea la care v-a chemat, care este bogatia slavita a mostenirii Lui in sfinti si care este nemarginita marime a puterii Lui pentru noi…”(Efeseni1;17-19)

Trebuie sa ne rugam cu credinta si asteptare, ca sa primim revelatii si descoperirile Duhului, care le are in plan pentru noi,

sa ne rugam ca sa ne deschida ochii spirituali, ca sa vedem si sa umblam in Duhul.

Cand Ghehazi, s-a inspaimantat, vazand atatia dusmani, Elisei s-a rugat, ca Domnul sa-i deschida ochii, caci mai multi erau cu ei, decat impotriva noastra.

Si chiar daca nu vedem, SA CREDEM, acest ADEVAR.

Dar Domnul Isus nu se supara, daca noi cerem si credem. El ne spune in Cuvant; “CERE SI TI SE VA DA.” Sa cerem, nu pentru castig sau sa ne mandrim, ci ca sa ajutam si sa putem fi intariti si incurajati.

Toata biblia are multe exemple in care oamenii Lui Dumnezeu, au vazut si au auzit in Duhul.Sa indraznim sa cerem lucruri noi, adanci, sa ne pregatim pentru ceea ce Domnul are in plan pentru noi anul acesta.
Petrecând timp în prezenta Domnului prin Cuvant , rugaciune, post, mijlocire, inchinare, scriind , incurajand, etc.Domnul mi-a descoperit multe taine si mi-a aratat multe din frumusetile si minunile Sale. Totul e sa ceri, sa crezi, sa practici, sa te lasi condus de Duhul si sa te increzi in El.Simt caci multe bariere El le-a topit, greutatile pe care le purtam, El le-a luat, amaraciunea si nemultumirea s-au topit, si am primit in schimb PACE, DRAGOSTE , BUCURIE, PASIUNE si INCREDERE in dubla portie.Parca o mahrama invizibila care inca mai era la nivelul mintii, Domnul a dat-o la o parte. Acum am inteles mai profund ca oricand, CAT ESTE DE IMPORTANT, CA SA PRIVIM TINTA LA DOMNUL ISUS, decat la noi si problemele noastre.

Il vezi tu pe Isus acum langa tine ? Ce ar face, sau ce face El acum ? Crezi ca El poate sa-ti rezolve problema ta ? Trebuie sa ai doar un cuvant hotarat; DA ! Daca ai o farama de indoiala, sa nu te astepti ca ai sa primesti ceva. De aceea , lupta-te, nu cu demonii, sau cu oamenii, ci cu tine insuti, ca sa te REPOZITIONEZI IN DIRECTIA CERULUI, de unde vine ajutorul, de unde vine lumina, cauta fata Domnului, si ai sa vezi cata pace si incredere primesti.

Adu-ti aminte, si voi repeta ce mi-a spus Domnul; CREAZA O ATMOSFERA DE INCHINARE, ca Dumnezeu sa vina , caci atunci cand ALEGI ca sa privesti la Isus, si sa-l lauzi, tu de fapt, hranesti CREDINTA si ii faci loc Domnului sa intre in actiune, caci acesta-i principiu Lui de a lucra ,prin CREDINTA.

O, ce MARE DUMNEZEU AVEM !

Acum , imi doresc ca mereu sa fiu constienta de prezenta Lui cu mine, cand incercarile si surprize neplacute vin,stiind ca imediat Duhul Sfant ma instiinteaza, caci TREBUIE SA FORMEZ o ATMOSFERA de LAUDA si MULTUMIRE, de CREDINTA, caci aceasta atmosfera care iL ATRAGE pe Dumnezeu sa lucreze spre binele nostru.In felul acesta simt PROTECTIE, siguranta si nadejde, ca Domnul va interveni la timpul Sau. De ce sa ma supar ? De ce sa ma ingrijorez ? De ce sa ma cert ? De ce sa il fac fericit pe cel rau, ca m-a pus jos ?

NUUUUU! ALEG sa-l LAUD pe Domnul in orice vreme, caci vreau sa-l fac fericit pe Domnul meu care ma iubeste si ma ajuta.

Cu ceva timp in urmă, când copiii erau mai mici si se certau, asa ca copiii, tipam la ei, ii certam, ma suparam , ma enervam…dar acum, dintr-o data am simtit, ca eu trebuie sa CREEZ o atmosfera placuta Domnului, ca EL sa intervina. Intr-o zi am experimentat aceasta.Aveam o pace adanca si m-am trezit in fata lor CANTAND si LAUDAND pe Domnul…Imediat s-a facut LINISTE… SI AM INCEPUT SA RADEM…ALELUIA !

ALELUIA ! NUMELUI TAU ISUSE SA FIE TOATA SLAVA, TOATA GLORIA SI MULTUMIREA IN VECI DE VECI!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s