CUM SA NE RUGAM ?

Aceasta intrebare o avem cu totii , caci ne tot rugam si nu vedem inca nimic. Cei mai mult cad in DESCURAJARE apoi, DISPERARE, apoi in NECREDINTA si IMPIETRIRE.
Si cand stam de vorba cu cineva despre problemele noastre, de obicei le spunem despre CE NU AVEM,
CE NU AM PRIMIT de la Dumnezeu,
despre DEZAMAGIRILE si confuzia in care ne aflam ,
dupa multa rugaciune si post chiar.
Oare De ce nu ne raspunde Dumnezeu?
Cand EL stie totul, poate totul, vrea sa ne ajute, si totusi, parca nu aude , nu-i pasa, si e undeva departe, iar noi ne chinuim cu problemele noastre si nu mai stim ce sa facem. DE CE OARE ?
Ceea ce eu cred si simt, este ca noi inca NU SUNTEM POZITIONATI pe aceeasi lungime de unda cu voia Lui Dumnezeu, cu planul Sau, cu dragostea Sa,cu ceea ce El vrea ca sa ne invete prin aceste incercari.
Nu avem nivelul de credinta pe care il cere Tatal ceresc, si nu-l cunoastem in felul Sau de a fi, de a lucra, de a raspunde, nu ne incredem in bunatatea Sa, ca indiferent de ceea ce suntem sau ce am facut, EL ne iubeste neconditionat.

Un alt motiv pe care l-am primt in aceasta seara de la Domnul in timp ce ma rugam si cand il intrebam, El mi-a zis;
„Voi va concentrati mai mult la nevoia voastra decat la MINE,
la vindecare decat la VINDECATOR,
la provizii, decat la Mine care port de grija,
la voi si greselile voastre, in loc la Mantuitorul si ELIBERATORUL vostru,
sau va asteptati ca altii (pastori, prooroci, oameni mai puternici ) sa va ajute, in loc sa veniti DIRECT la Mine, AJUTORUL care nu lipseste in nevoi, la Mine care va iubesc asa de mult si vreau sa va ajut,
la trecutul vostru , in loc la viitorul ce va asteapta impreuna cu Mine…”

El este Lumina, sfintenie absoluta, si de aceea cine vine la El trebuie SA CREADA CA EL ESTE, si va RASPLATI celui cel cauta.
Apoi, INDOIALA este una dintre cele mai mari blocade, caci Cuvantul Sau ne spune la Iacov 1;
6. „…Dar s-o ceara cu credinta, fara sa se INDOIASCA deloc: pentru ca cine se indoieste seamana cu valul marii, tulburat si impins de vant incoace si incolo.
7. Un astfel de SA NU SE ASTEPTE sa primeasca ceva de la Domnul…”

Cine ne scapa de aceasta indoiala si necredinta ? NUMAI CUVANTUL SAU PRIN DUHUL SFANT.
Intai trebuie ca sa uitam, sa ne lepadam si sa renuntam la orice fel de indoiala, de dezamagire, de un duh mahnit si infrant.Cel rau asa se bucura de noi cand suntem asa… Am cazut in plasa lui. De aceea avem dreptul ca sa poruncim acestor stari sa plece din viata noastra si sa se usuce ca si maslinul neroditor.

Sa avem mereu inima unui campion, a unui luptator neanfricat, care stie ca trebuie sa faca mult antrenament pana vede cununa. El eset constient ca va trebui sa se lupte mult si sa confrunte multe obstacole pana vede biruinta.
Dragii mei, sub indemnul si revelatia Domnului ce am primit-o, hadeti ca de acum inainte SA-L ATACAM PE CEL RAU CU SABIA CUVANTULUI, indiferent ca nu vedem INCA nimic.
Haideti ca de acum inainte sa consideram orice incercare oricat de grea ar fi ea,un PROFIT, ceva BUN va iesi de aici, si sa nu o considerem suferinta, pierdere, atac, etc.Cum adica ?
Daca ne aliniem cu Duhul Domnului si avem lentilele Domnului , nu mai le vedem necazuri ci binecuvantari, daca ne aliniem cu felul de a gandi al lui Dumnezeu.
La noi este cheia de a ALEGE, cum vrem sa gandim,ce vedem, si de partea cui suntem, cu cine colaboram?
Haideti sa-l lovim pe cel rau, cu o cantare de lauda si multumire, cu pacea lui Hristos, stiind si declarand, CACI TOATE LUCRURILE LUCREAZA SPRE BINELE NOSTRU LA TIMPUL DOMNULUI.
In felul acesta cel rau nu mai are ACCES la mintea si inima noastra, si atunci Domnul poate sa lucreze. Ce misterios lucreaza Domnul!
Dar haideti ca sa ne intoarcem inima de la probleme, la FATA SI LA DREAPTA Domnului , care ne va da izbanda.
Totul e la felul de a gandi, de a vedea lucrurile, de a crede.
Mai jos am sa citez cateva versete cu care sa-l atacam pe cel rau cu privire la copiii nostrii.
24.” Se poate lua prada celui puternic? Si poate sa scape cel prins din prinsoare? –
25. „Da, zice Domnul, prada celui puternic ii va fi luata, si cel prins de asupritor va scapa; caci Eu voi lupta impotriva vrajmasilor tai si voi scapa pe fiii tai.
26. Eu voi da asupritorilor tai sa-si manance carnea, si se vor imbata ca de must de insusi sangele lor. Si va sti orice faptura ca Eu sunt Domnul, Mantuitorul tau, Rascumparatorul tau, Puternicul lui Iacov.”(Isaia 49)

2.” Asa vorbeste Domnul, care te-a facut si intocmit, si care de la nasterea ta este sprijinul tau: „Nu te teme de nimic, robul Meu Iacov, Israelul Meu pe care l-am ales.
3. Caci voi turna ape peste pamantul insetat si rauri, pe pamantul uscat; voi turna Duhul Meu peste samanta ta si binecuvantarea Mea, peste odraslele tale,
4. si vor rasari ca firele de iarba intre ape, ca salciile langa paraiele de apa.”(Isaia 44)

13. „Toti fiii tai vor fi ucenici ai Domnului, si mare va fi propasirea fiilor tai.
14. Vei fi intarita prin neprihanire. Izgoneste nelinistea, caci n-ai nimic de temut, si spaima, caci nu se va apropia de tine.
15. Daca se urzesc uneltiri, nu vin de la Mine; oricine se va uni impotriva ta va cadea sub puterea ta.”(Isaia 54)

15.” Asa vorbeste Domnul: „Un tipat se aude la Rama, plangeri si lacrimi amare: Rahela isi plange copiii; si nu vrea sa se mangaie pentru copiii ei, caci nu mai sunt!”
16. Asa vorbeste Domnul: „Opreste-ti plansul, opreste-ti lacrimile din ochi; caci truda iti va fi rasplatita, zice Domnul; ei se vor intoarce iarasi din tara vrajmasului.
17. Este nadejde pentru urmasii tai, zice Domnul; copiii tai se vor intoarce in tinutul lor!”(Ieremia 31)

Mai cautati si alte versete si DECLARATI-LE personal pt copiii dv.
Aduceti-va aminte caci CUVANTUL Domnului este VIU si Lucrator, si nu se intoarce inapoi fara sa implineasca ceea ce zice Domnul.
AMIN ! AMIN !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s