CE NE-AM FI FĂCUT NOI FĂRĂ JERTFA DOMNULUI ISUS?

In această vreme a Pastelui, stam si mă gândeam, câti dintre noi crestinii, înțelegem cu adevărat ce s-a intâmplat in inima Domnului Isus când murea pentru noi ?
Stam și mă gândeam, că daca El nu murea ca sa ne ierte de păcatele noastre, ce ne făceam noi ?Ce ne făceam daca nu eram iertați de păcate ??
Stam și mă gândeam cu disperare, daca mai eram in vechiul legământ, câte animale trebuia noi sa jertfim ca sa fim iertati ?
Mă gândeam la cât sânge trebuia sa curgă zi si noapte din jertfa animalelor, ca noi sa avem temporar o usurare de păcatele comise?
Câti bani trebuia sa cheltuim noi pe aceste animale? V-ați gândit vreodată?
Câtă libertate și ce har ni s-a dat ca sa credem în jerfa Lui , să ne pocăim și sa nu mai păcătuim.Pe deasupra Domnul Isus s-a îngrijit de noi ca sa avem un AJUTOR PERFECT SI SUPRANATURAL,aici pe pământ, Duhul Său, căci El a știut prin câte incercări vom trece. El a pregătit totul.
Când medităm la puterea care este-n sângele Domnului Isus, in moartea si invierea Sa, mai putem noi să fim nepăsători fată de dragostea Lui si fata de poruncile Lui?
Si totusi, ma doare asa de mult, când văd atâta nepăsare, indiferentă fată de PERSOANA care ne-a salvat viata de la chinul vesnic.
Ia pune-te putin in locul Lui, ce simti???
Oare de ce am devenit asa de RELIGIOSI, reci si nepăsători, alergând mai mult după lucrurile acestei lumi si satisfăcând eul nostru ?
Biblia ne spune clar ce se va întâmpla in zilele de pe urmă, in care deja suntem…de aceea sa ne oprim in aceste zile si sa medităm profund la ADEVĂRUL CUVÂNTULUI Lui Dumnezeu, referitor la salvarea noastră și să îi iubim , să-i fim recunoscători printr-o viață total dedicată Lui si pentru împărăția Lui..

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s