BINECUVÂNTATĂ ESTI INTRE FEMEI !

Orice femeie, este creata de Dumnezeu cu capacităti si abilităti puternice ca sa poata implini voia Domnului pe acest pământ;sa sufere, sa reziste, sa planga, sa se lupte, sa rabde, sa creeaze, sa dea viata, sa schimbe istoria, etc.
Ea are mare valoare inaintea Domnului si prin ea Dumnezeu vrea sa-si implineasca planurile lu Marete pe acest pământ.
Dar femeia de multe ori, pe intreg pamântul si de alungul istoriei, a fost tinuta sclava, batuta, violata, necinstita, alungata, abuzata, dispretuita, omorâtă chiar. Oare de ce a ajuns asa de rau destinul multor femei ?Cel rău o urăste, caci prin ea vine viata, prin ea a venit Hristos.
Femeia in acelasi timp, daca este lăsata in mîna celui rău, din mai multe motive, poate face multe rele, bîrfeste, necinsteste, omoara, etc.
Dar acum, vorbesc femeilor care-si înteleg valoarea.

Dragele mele, nu mai lasati trecutul, rănile, traumele si minciunile celui rău impotriva voastra sa va tina legate in neputinta, nestiinta , minciuna si chiar pacat.
Ridicati-va in Numele Domnului Isus la valoarea cu care ati fost create , inaintați, luptati-va pentru familia voastra, pentru tara voastra, pentru scopul si destinul cu care ati fost create.
Ramâneti in dragoste, supunere, intelepciune , finete, gingasie, ajutand pe oricine este in nevoie. Zambetul vostru poate salva un suflet de la depresie, dragostea voastră va salva sufelte de la moarte. Intelepciunea si intuitia voastră poate crea o viata mai usoara pentru multi. Ati fost alese , ca sa fiti purtatoare de viata, purtatoare de Hristos.
Cum ar fi lumea astazi daca ceea ce a pus Dumnezeu in femeie ar fi folosit. Dar acele valori din ele, trebuiesc vazute , cunoscute, incurajate si puse in aplicare ca sa se manifeste.
Acum de ziua femeii, declar in dreptul fiecaruia:
TU ESTI BINECUVÂNTATA INTRE FEMEI.
ESTI UNICA, DIFERITA SI SPECIALA !
TU ESTI MAI MULT DECAT BIRUITOARE!
DUMNEZEU E DE PARTEA TA, NU TE TEME DE NIMIC!
EL TE-A CREAT SI EL ITI VA PURTA DE GRIJA.
TU IARTA, IUBESTE, SMERESTE-TE , AJUTA, BUCURA-TE , PLANGI SI FA O SCHIMBARE IN JURUL TAU PRIN CEEA CE HRISTOS A PUS IN TINE.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s