BINECUVÂNTAREA DIN PUSTIE

La indemnul Domnului Isus, am scris din nou acest mesaj ca să fie de incurajare pentru mulți care sunt acolo.Domnul știe caci sunt foarte, foarte multe persoane in pustie, adica in incercari si necazuri , si nu au speranta sau nu stie ce sa faca si cum iasa de acolo, sau de ce sunt acolo.
Daca tu care citesti aceste randuri, ai iesit deja din pustie si ai ajuns in tara promisa, slava Domnului. Foloseste experientele pustiei tale si roaga-te si incurajeaza pe alti 99 care inca mai sunt acolo.
Ne aducem aminte de Moise. Dumnezeu a trebuit sa-l duca in pustie ca sa-l invete multe taine si să I se ARATE.
Moise nu a invatat smerenia, mila si dragostea, in casa regala, in belsug si in desfatarea lumeasca, CI IN PUSTIE…singur cu Domnul…
Noi niciodata nu putem ajuta si duce pe altii unde noi nu am fost.
De aceea ATENTIE cei ce lucreaza in via Domnului; Voi nu puteti duce pe altii unde voi nu ati ajuns inca…
Vestiti, ceea ce DUHUL DOMNULUI va calauzeste si ceea ce voi a-ti experimentat, daca vreti sa vedeti UNGERE SI ROADE…
Moise a vazut rugul in pustie, un foc care nu se mistuia. Ce minune!
In casa lui Faraon, nu a vazut asa ceva, dar in pustie Dumnezeu a vrut sa-i atraga atentia si sa-i vorbeasca, caci avea un PLAN MARE pentru el.
Cand Moise a zis;
“Am sa ma INTORC sa vad, ce este aceasta vedenie minunata”…(Ex3;3)
Atunci Dumnezeu l-a chemat din mijlocul rugului.

Nu trece nepasator fata de ATENTIONARILE Domnului, INTOARCE-TE SI CERCETEAZA, sa vezi ce vrea Domnul sa-ti spuna…
Si tu poate esti in pustie, si flacarile durerii si ale suferintelor tale nu se mai mistuie. Aduti aminte de Dumnezeul lui Moise care l-a chemat din foc.
Dumnezeu, chiar din mijlocul suferintelor tale, te va CHEMA si te va trimete.
Nicio suferinta, nici o incercare, NU SE PIERDE. Inaintea Lui Dumnezeu, totul are valoare, si pentru cei care-L iubesc pe Domnul, EL le va intoarce totul spre bine.
Cu alte cuvinte, te va folosi exact in aria in care tu ai suferit. Durerea ta, va fi o binecuvantare pentru altii, pentru caci vei fi de acuma cu inima, cu mila , cu dragoste, cu compasiune pentru altii care trec acum prin incercari.
Nu-i vei mai dispretui, nu-i vei mai barfi, nu-i vei critica, caci numai tu stii prin ce traume, dureri, lacrimi si singuratati ai trecut.
Acum esti CALIFICAT ca sa ajuti pe altii. Deci incercarile tale au VALOARE, sunt scumpe si au in ele o binecuvantare pentru altii. De aceea Nu cadea in dezamagire cand vine suferinta, ea are un SCOP MARET, de care mai tarziu te vei bucura si vei multumi Domnului ca a trebuit sa te duca in PUSTIE ca sa te foloseasca pentru altii.
Si Cuvantul Domnului ne spune;
“…La aceasta ati fost chemati; fiindca si Hristos a suferit pentru voi si v-a lasat o pilda, ca sa calcati pe urmele Lui.”(1Petru2;21)
Prin ceea ce spun, nu vreau sa incurajez suferinta si pustia, ci atunci cand vin in calea noastra , sa le socotim ca o BINECUVANTARE, sau O VREME DE PREGATIRE pentru ceea ce Dumnezeu are in plan pentru noi.
“Doamne, vorbeste-ne din rugul aprins, din flacarile durerii noastre, vrem sa te auzim ca si Moise si sa facem voia Ta.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s