UMBLAREA IN DUHUL

„In ziua Domnului eram in DUHUL…”ne spune Ioan in Apocalipsa 1;10.
Ce inseamna ca sa fii in Duhul si sa umbli in Duhul ?

Ceea ce va scriu acum este o „mancare” mai grea, dar puternica, care va avea efect vesnic.Da, este o mancare mai grea, mai grea de priceput si de trait pentru cei mai multi care sunt crestini firesti.
Dar trebuie ca sa MERGEM MAI SUS. Esti tu gata ?
Am simtit asa de puternic din partea Domnului ca sa trambitez lucrurile mai puternice, care ne duc la un alt nivel de relatie cu Dumnezeu, la un alt nivel de dragoste, de inchinare, de credinta, de bucurie , de biruinta.
Pana cand sa mancam doar roscove , cand Imparatul Gloriei ne asteapta cu masa imbelsugata ?Suntem lipsiti de atatea binecuvantari si bogatii spirituale, pentru ca nu indraznim, sau nu stim, sau nu vrem ca sa MERGEM MAI SUS.
De ce nu indraznim ca sa MERGEM MAI SUS?
Pentru ca NU am inceput sa mergem in Duhul.
Pentru ca NU avem revelatiile Duhului Sfant in ceea ce priveste dimensiunile Duhului, ale taramului ceresc, a umblarii in Duhul, pentru de a-l cunoaste pe Dumnezeu in Duhul,si de a ne inchina in Duh si in Adevar.

In Romani cap 8,Ap Pavel ne explica cat este de important sa fim calauziti de Duhul Sfant si nu de fire, caci aceasta e dusmanul nostru cel mai mare care ne impiedica ca sa avem revelatiile cerului si sa umblam in Duhul .
Nu-i nimic rau ca sa mergem dupa principiile bibliei, dar Duhul Domnului vrea ca sa ne duca MAI SUS, sa traim in Prezenta vie a lui Dumnezeu.
Principiile bibliei au ajuns pentru cei mai multi REGULI si LEGI, care duce poporul in robie spirituala si nu in libertatea Duhului de a sluji si iubi pe Dumnezeu cu inima , nu cu mintea si de frica.
Cei mai multi dintre crestini raman doar la cruce. Este asa de important ca niciodata sa nu uitam crucea si sa realizam caci fara jertfa Domnului Isus, eram cu totii in iad.
Dar , nu ramanem numai la cruce. Caci daca Hristos nu invia,” degeaba este propovaduirea noastra”, spunea Ap. Pavel.
Noi trebuie sa realizam PUTEREA INVIERII.
Dar nu ramanem nici aici, ci mergem MAI SUS, la ZIUA DE RUSALII, la puterea si botezul cu Duhul Sfant si la PUTEREA care ne este data de Domnul Isus, ca sa fim asemenea Lui si sa facem lucrarile Lui aici pe acest pamant.
De aici mergem MAI SUS , in a opera in roada si darurile Duhului Sfant.
Dar nu ne oprim numai aici , ci mergem si MAI SUS.
Vrem sa fim aceia care sunt lucratori impreuna cu Dumnezeu. Dumnezeu ne da o UNGERE speciala, putere si autoritate, pentru a lucra lucrarile Lui pe pamant, si sa vedem minunile Domnului manifestandu-se pe pamant.
Dar se poate merge si MAI SUS, toate numai in Duhul le putem pricepe si trai.
TOTUL este NUMAI DUMNEZEU.In care noi toti suntem la un alt nivel de revelatie in cunoasterea Lui, a dragostei Lui.
Priorotatea nr.1 este sa il IUBIM, sa il LAUDAM si sa il GLORIFICAM neancetat, fiind mereu constienti de PREZENTA Lui. Atunci Dumnezeu prin Duhul Sau isi manifesta GLORIA, PUTEREA si va lucra ceea ce omul nu a vazut, la inima lui
nu s-a suit, si urechea lui nu a auzit. Dar noua insa Duhul ni le descopera pentru ca-l IUBIM pe Dumnezeu (1Cor 2;9-13)
Cu alte cuvinte, noi suntem asezati in locuriel ceresti in Hristos ( Efes 2;6) si vazand ce este scris in cer, ca sa se intample pe pamant, NOI avem puterea si insarcinarea, ca sa le cerem, sa le credem, sa le declaram, ca sa vina pe pamant, precum in cer.
DAR CINE INDRAZNESTE SA MEARGA MAI SUS ?
Ca sa le vada , sa le ceara si sa aduca cerul pe pamant ?
Cine plateste pretul de a intra in casa OLARULUI si se lase prelucrat de Dumnezeu, ca sa potriveasca planurilor Lui MARETE ?
Cine indrazneste ca sa risce sa mearga MAI SUS si sa se lase calauzit de Duhul Domnului si sa declare lucrarile Lui, care de multe ori sunt neantelese de crestinii religiosi?
Haideti ca sa incepem sa dorim, sa cerem, sa ne aliniem si sa fim determinati ca sa mergem MAI SUS, si SA UMBLAM PRIN DUHUL.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s