NUMELE LUI ESTE MINUNAT

Da, Dumnezeu este MINUNAT, si El in Bunatatea Lui, ne asculta prin MINUNI.
Multumesc tuturor celor care v-ati rugat pentru lucrarea din Atlanta. Dumnezeu a fost la lucru, a cercetat FOARTE MULT sufletele surorilor de acolo si din alte orase care au venit special la aceste conferinte. Domnul e MINUNAT!
El ne ia prin surprindere, si lucreaza asa de MINUNAT cand noi nu ne asteptam sau dormim…
Vreau sa multumesc cu lacrimi in ochii pentru toti cei care au raspuns asa de repede si ati trimes bani pentru cadouri la copiii din AFRICA CENTRALA.
Am vorbit cu fratele Pastor John Balizou,zilele trecute, si ne-a spus ceea ce Domnul i-a pus lui pe inima, nestiind ceea ce ne-a pus noua Domnul pe inima.
In zilele de Craciun, ei vor sa faca o evanghelizare de 3 zile, si apoi sa faca cadouri (OREZ) la 1000 de copii, cei mai multi orfani de pe strazi ,saraci ,copii ai nimanui…El a fost asa de cercetat si i-a dat slava Domnului de felul MINUNAT cum Domnul raspunde la cei nevoiasi si parasiti. Cu mare credinta i-am spus sa se duca in Cameron, (tara vecina) si sa cumpere cadouri, jucarii, bomboane, etc plus mancare -orez-pentru cei 1000 de copii. Acum deja el a plecat in Cameron sa cumpere cele necesare.
Stiu sigur ca Domnul le va purta de grija si vom avea bani pentru toata aceasat lucrare, caci A PORNIT DIN INIMA LUI DUMNEZEU, ESTE SPRE SLAVA LUI. Noi ( eu si voi ) DOAR AM ASCULTAT, NE-AM SUPUS SI AM ACTIONAT.ALELUIA !
Nu-i Domnul MINUNAT ?
Cand i-am spus caci fratii lui ROMANI, la indemnul Domnului au inceput ca sa doneze bani pentru aceasta mare lucrare, nu mica i-a fost bucuria si multumirea, caci inima lui bate si pentru noi romanii si se simte unul de al nostru.
O sa scrie el personal un mesaj la timpul potrivit, cu privire la aceasta lucrare.
De aceea , in ciuda atator situatii grele prin care trecem fiecare, sa ne bucuram , caci putem ajuta si aduce o raza de iubire si de bucurie in viata a mii de copilasi care nimanui nu le pasa de ei. SUNT MANDRA DE VOI ROMANII MEI !
A Domnului sa fie toata GLORIA , caci EL e asa de MINUNAT !
Va voi tine la curent cu amanunte. Acum trimetem o parte din bani.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s