INDEMN LA POCAINTA

A doua zi , am simtit calauza Domnului, ca sa ne cerem IERTARE.caci ca si persoane, ca si familii , ca si biserici si natiune,inainte de a cere ceva, trebuie sa ne POCAIM SINCER.
Si am fost indemnata ca sa citesc la Ioel.Si vedem acolo, cum Domnul cheama toata natiunea la POST si rugaciune.
„Vestiti un POST , chemati o adunare de sarbatoare,strangeti pe batrani, pe TOTI LOCUITORII TARII,in casa Domnului Dumnezeueului vostru,
si STRIGATI catre EL .”(Ioel 1;14)
„Dar chiar acum, zice Domnul, intoarceti-va la Mine cu toata inima, cu POST ,cu planset si bocet.
Sfasiati-va inimile, nu hainele, si intoarceti-va la Domnulul Dumnezeul vostru .
Caci El este milostiv si plin de indurare,indelung rabdator si bogat in bunatate, si ii pare rau de relele pe care le trimete.”(Ioel 2;12-13)
Sa citim toate capitolele, caci vedem ce fagaduinte ne promite Domnul , dupa o vreme de post si pocainta.
Ce inseamna POCAINTA ?
O INTOARCERE RADICALA la 180 grade, de unde si cum am fost inainte.
Poate nu te simti vinovat, caci deja te-ai pocait o data sau de mai de multe ori.
Acum este timpul de a ne purifica viata foarte serios, sa invingem intai dusmanii care pot fii ascunsi in mintea si inima noastra,de care noi nici nu ne dam seama, ca apoi sa invingem dusmanii din afara.
Postul ne va ajuta mult, ne va lumina launtrul nostru si vor fi scosi la iveala. De aceea sa fim intr-un duh de smerenie, de pocainta si seriozitate.
„Zideste in mine o inima CURATA , Dumnezeule,
pune in mine un Duh nou si statornic…”(Ps.51 10)
Apoi, suntem datori, ca in aceasta vreme de jertfa, de post si rugaciune, sa STAM IN SPARTURA pentru toti romanii de pretutindeni.(Ezec. 22;30)
Cum sa stam in spartura ?
In smerenie la picioarele Domnului Isus, cerem Duhul Sau sa ne calauzeasca, sa simtim durerea Domnului pentru pacatele poporului, si sa mijlocim , cerand iertare in locul lor, ca si Daniel… (Daniel 9;3-19)
Cand ne uitam la ce vedem si auzim in jurul nostru…ne ia groaza de cat pacat si nedreptate exista…Ni se cere sa ne pocaim, sa cautam Fata Domnului si sa ne departam de la caile noastre rele, si atunci din nou Domnul in Bunatatea Lui, ne promite;ASCULTARE, IERTARE, SI VINDECARE. (2Cronici 7;14)
De asemenea, sa credem si sa ne bucuram, caci aceasta vreme de post, este placuta inaintea Domnului, asa cum ni spune si in Ps 51;17
„Jertfele placute Lui Dumnezeu , sunt un DUH ZDROBIT.
Dumnezeule, Tu nu dispretuiesti o inima ZDROBITA si MAHNITA.”
„Domnul si Mantuitorul nostru, ne smerim inaintea Ta, si cerem sa ne ierti, caci cu siguranta am intristat Fata Ta. Vrem sa fim asa de sensibili la vocea Duhului Tau, ca niciodata sa nu te mai intristam si intotdeauna sa facem doar voia Ta.
Mijlocim pentrutara noastra si pentru toti romanii de pretutindeni care nu te cunosc, sa se intoarca la Tineri Baptisti TasnadAjuta-ne ca sa fim Vocea Ta care striga in pustie, sa fim Mainile Tale care ajuta si picioarele Tale care aduce Vestea Buna a Pacii , a Mantuirii, a Eliberarii, a Bucuriei ceresti.
Te iubim din inima Doamne TARIA noastra!”
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s